17.1.08

Between a rock and a hard place

Καταστροφή! Είχα γράψει ολόκληρο ποστ και κάτι πάτησα και σβήστηκε! Μα την άγια σκατούλα. Άντε να θυμηθώ τι είχα γράψει τώρα.... Ουφ! Πάμε πάλι!

Λοιπόν... έλεγα που λέτε πως δεν είχα όρεξη να γράψω τίποτις αυτόν τον καιρό. Πολλές ιδέες, αλλά καμία όρεξη.
Σκέφτηκα για αρχή να κάνω ένα ημερολόγιο 2007, με τα κατορθώματα μου του προηγούμενου έτους. Τζίφος. Έγραψα αυτά... Η αγάπη μου βγάζει το σκουλήκι του. Γράφω το πρώτο μου ποστ. Βγάζω το σκουλήκι μου. Γιορτάζω επίσημα Αγ. Βαλεντίνου. Πετάω πρώτη φορά χαρταετό. Γιορτάζω την πρώτη μου επέτειο ενός έτους. Με την αγάπη μου. Γυρίζουμε Kung FlakesΚαι αυτά.... Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα..


Μετά σκέφτηκα να γράψω μια λίστα με τα new year's resolutions τέτοια εποχή που διανύουμε. Έγραψα αυτά...
Να πηγαίνω στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα, να κάνω ποστ 3 φορές την εβδομάδα,να κερδίζω το τζόκερ, να βγάλω τις αμυγδαλές μου, να κάνω χαρούμενο τον αγάπη μου, όσο μπορώ...

Ορίστε... δεν θυμάμαι τι άλλο είχα γράψει... Ξέρω πως δεν είχα πολύ όρεξη αυτόν τον καιρό. Και είχα πολλά νεύρα. Πολλή ένταση στη δουλειά. Όλη μέρα ακούω βλακείες, και δεν μπορώ να μιλήσω... Πολλή ένταση στο σπίτι. Όλη μέρα ακούω βλακείες και δεν μπορώ να μιλήσω. ...Μόνο ο αγάπης μου με κάνει χαρούμενη, και επειδή είμαι τόσο πηγμένη και απογοητευμένη, του γκρινιάζω και δεν τον ακούω.... Τι βλάκας που είμαι...

Μετά διαβάζω tzotza. Με πιάνει μια απογοήτευση. 3 ώρες μου πήρε να σκέφομαι τι σχόλιο να της κάνω στο τελευταίο της ποστ. Βλέπετε η τζοτζούλα, είναι από τα πιο γλυκά παιδιά εδώ μέσα. Είχε ένα μυστικό τον τελευταίο καιρό που την έκανε πολύ πολύ χαρούμενη. Αλλά μάλλον το μυστικό την στενοχώρησε, και ήταν απογοητευμένη. Το μυστικό μάλλον σχολίασε ελπιδοφόρα το ποστ, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Θα ήθελα να είναι χαρούμενη, και ακόμα και αν το μυστικό μας την έκανε με σιγανά βηματάκια, να συνεχίσει να είναι αισιόδοξη και χαρούμενη. Ουφ!

Μετά διαβάζω Μαξίμ. Πάει ο βλάκας φαντάρος... Μα τον άι οφ δε τάιγκερ... Γιατί ρε φίλε Μάξιμε μας το έκανες αυτό? Γιατί? Εγώ τώρα τι θα διαβάζω πρώτο πρώτο όταν κάθομαι στο γραφείο μου, μου λές? Άσε που πρώτη φορά κατάφερω να φχαριστηθώ τόσο τετράδα και ο ένας θα μου φύγει θα πάει να κάνει πους απς. Ντροπή... Εμένα δεν με σκέφτηκες που θα πας να γίνεις κομμάντος κι εσύ σαν το έτερον 1/3 μου.. Τςτςτς... Ντροπίς πράματα... Θα μου λείψεις βλαμμένε.... (!?!?!)

Αυτά που λέτε... Ό,τι και να πω είναι λίγο.... Ευτυχώς που έχω την αγάπη μου.. Μακάρι να μπορούσα να του πω πόσο χαρούμενη με κάνει... και να με πιστέψει:P Δεν μου αρέσει όταν είμαι στα down μου...

Ξαναματάουφ! Ελπίζω το 2008 να μας φέρει υγεία σε όλους... Και υπομονή και αντοχή, γιατί σε μένα έχουν στερέψει λίγο. Μια λοιπόν που έγραψα και το πρώτο ποστ του 2008, να κάνω και το πρώτο γκάλοπ του 2008, στο οποίο ελπίζω να απαντήσουν και οι δύο που με διαβάζουν:P

New Year's Resolutions 2008. Ποιές είναι οι μεγάλες αποφάσεις σας? Ποιές οι επιθυμίες και οι δοκιμασίες σας για το 2008? Προσοχή, θα επανεξεταστείτε τέλος 2008.:P

Καλή χρονιά να έχουμε!!!!


4 σχόλια:

tzotza είπε...

καλημερα lote μου γλυκια!!!

τι τιμη ειναι αυτη!!!
να ειμαι ενα απο τα θεματα του ποστ σου!!

το μυστικο μου ναι με πληγωσε αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι..εξαλλου δεν νομιζω πως εχει φτασει σε ενα οριστικο τελος κατι αρα οσο κραταει ακομη,(και νομιζω θα κρατησει για αρκετο καιρο..το ελπιζω δηλαδη!) με κανει να χαμογελαω..in between tears ofcourse.. :)

τι να ζητησω απο το 2008..μου φτανει που εφυγε το 2007 για να ειμαι ειλικρινης...και εφυγε με ενα ομορφο τροπο και γιαυτο ειμαι κατι παραπανω απο grateful...

μαρεσει να φταιχνω λιστες..μεγαλο κολλημα..βεβαια ποτε δεν τα κανω ολα πανω στην λιστα μου, και παντου τις ξεχναω αλλα it's so much fun anyways!!!

new years resolutions for 2008...(οχι σε σειρα απο importance..ποτε δεν σκεφτομαι με μια σειρα εξαλλου..οπως μου ερθουνε τα λεω και κανω..καλο και κακο αυτο πολλες φορες αλλα τι να κανουμε!!)
1/να μη κανω βλακειες εις βαρος μου..(χαμενη απο χερι ειμαι!!!)
2/να δω και κανενα εργο εκτος απο pixar kai disney!!! :)
3/να χασω τα κιλα που πηρα με τον χωρισμο μου..(με βαρεθηκα really!!!)και τα οργανα γυμναστηκης στο σπιτι μου να τα ξανα βλεπω απο κοντα (under my ass that is!!!:)))
4/να παω στην 'πατριδα' το καλοκαιρι..κρητη δηλαδη, ασχετα αν δεν ημαστε απο εκει αλλα ειναι long story...
5/να γνωρισω κιαλλους bloggers απο κοντα..μερικοι μου εχουνε γινει και πολυ καλοι μου φιλοι πια και πολυ χαιρομαι και με θεωρω τυχερη γιαυτο..
6/να φυγω για ενα σ/κ χωρις τα παιδια μου..νομιζω πως θα σαλταρω σε λιγο indeed!!! :)
7/να μπορω να αγαπαω παντα τοσο εντονα και ολοκληρωτικα..και να με αφηνουνε να το κανω..χωρις πολλα complications..(χλωμο το βλεπω και αυτο..παντα σε τετοιες καταστασεις με βαζω αλλα ειπα να το πω..you never know! :)
8/να παω να δω τους james την ανοιξη στην αγγλια..το ζητησα σαν δωρο απο τα αδελφια μου..τους εδωσα τοσους μηνες για να το προετοιμασουνε!! :)
9/να τα βρω με τον εναν αδελφο μου (5 αδελφια ημαστε)..μου λειπει και δεν θελει να το καταλαβει με τιποτα..ελπιζω να καταλαβει πως το χρημα δεν ειναι το παν σαυτην την ζωη..ουφ..
10/ειναι πολλα τελικα και οσο σκεφτομαι τοσα γραφω αρα μαλλον θα σταματησω εδω...better to quit while youre ahead as they say!!!

αυτα φιλεναδα μου..
το μονο που πραγματικα ευχομαι ειναι να ειναι καλα τα παιδακια μου και εγω με την σειρα μου γιατι ειναι μικρα ακομη και με χρειαζονται...
και να υπαρχει παντα αγαπη γυρω μου..πρωτα απο μενα και μετα απο ολους τους αλλους...it's been a long way but i think i got there at last!!!:)

τεραστιο σχολιο σου εκανα!!!
αντε να δουμε τι θα γραψει και ο μαξ μας που σε λιγο θα μας κανει abandon..ουφ...

σου ευχομαι ο,τι καλυτερο και παλι lote μου...και πολυ σευχαριστω και για τα ομορφα σου λογια και για τις ευχες σου..παντα πιστευω πως πιανει η θετικη ενεργεια απο οπου και να ερχεται...και απο μια φιλη ακομη πιο πολυ!(τοσους μηνες τα λεμε!!κοντευουμε χρονο!!σε θεωρω φιλη καλη μου!)

σε φιλω!
:)

Lote Alcarin είπε...

Tzotza dear!
Χαίρομαι πολύ που πέρασες και χάρηκες. Δεν έχεις παράπονο, έχω τρελαθεί στην παραγωγή ποστς!!!! Είμαι σίγουρη πως πάνω από τα μισά των αποφάσεων σου μπορείς να τα τηρήσεις και θα τα καταφέρεις!!! Να κυνηγήσεις κι αυτό για τον αδελφό σου, γιατί πραγματικά με στενοχωρούν τέτοιες καταστάσεις. Κι εγώ έχω κάτι τέτοια στο σόι, και πολύ με πληγώνουν... Το παν είναι να είσαι εσύ καλά και τα παιδάκια σου, όπως λες, και το μυστικό σου, αφού τελικά σε είναι χαζό, και συνεχίζει να σε συντροφεύει. Σου αξίζει να αγαπιέσαι, γιατί είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος, και γιατί έτσι πρέπει!!!!! Τα καλύτερα φίλη μου!!!!!

maxim glendower είπε...

κανονικά εμένα έπρεπε να βάλεις πρώτο πρώτο στο ποστ
:)))
μία καλή θητεία για το 2008 καθημερινό μέλι-μα μας!

tzotza είπε...

@max...
πριτς!!!!
σιγα να εβαζε εσενα πρωτος καλε!!!
ladies first οπως λενε!!!!
:)))))