23.10.07

My name is Earl

You know the kind of guy who does nothing but bad things,
and then wonders why his life sucks?

Well, that was me.
Everytime something good happened to me, somethin' bad was always waitin' around the corner.
Karma.
That's when i realized i had to change
So i made a list of everything bad i've ever done and one by one i'm going to make up for my mistakes.

I'm just trying to be a better person.
My name is earl.















Νέα άποψη λοιπόν στο blog\buster. Θα σας περιγράφω/σχολιάζω/θάβω/εκθειάζω και άλλα πολλά, ταινίες, σειρές και ο,τιδήποτε είδα και θεώρησα αξιοσχολίαστο!

Θα ξεκινήσω λοιπόν αυτό το νέο κεφάλαιο με αγαπημένη σειρα!

My name is Earl.

Αμερικανάκι ρεμάλι-σκουλήκι στον πάτο της κοινωνίας βρίσκεται αντιμέτωπο με την τύχη του, όταν χάνει μέσα από τα χέρια του λαχείο-winner χιλιάδων δολαρίων. Αρχίζει να γκρινιάζει για τα κακά της μοίρας του, όταν στον δρόμο του βρίσκεται η λέξη Κάρμα. Αποδίδει όλες τις κακοτυχίες του στις κακές του πράξεις, και για ξεφορτωθεί το κακό κάρμα, βάζει πλώρη να διορθώσει όλα τα κακά του μάταιου τούτου κόσμου που εκείνος προξένησε. Και ευτυχώς για μας, είναι αρκετά.

Ατέλειωτες ώρες της πρώτης season (βασικά στην αρχή!) αναρωτήθηκα ξανά και ξανά γιατί στο καλό βλέπω αυτό το dvd. Είχε ανατριχιάσει ο σβέρκος μου από την Αμερικανιά, και τα χοντροκομμένα αστεία.
Μετά ακολούθησαν όλα τα άλλα επεισόδια.
Δεν μπορώ να ξεκινήσω καν να σας περιγράφω πόσο έχω γελάσει με τον ταλαίπωρο Ερλ, που τρέχει και δεν φτάνει να προλάβει μια τρελή bitchy σύζυγο, έναν αδελφό του, που θα έκανε για 5 τρίχρονα, φίλους, παιδιά, και προπάντων θύματα της προγούμενης προ-Κάρμα ζωής του. Ένα κάρο ευτράπελα ακολουθούν την κάθε προσπάθεια του, συν τη δυσκολία της συνήθειας.
Πώς ξεχνάει κάποιος να είναι κάφρος?
Απολαυστικές καταστάσεις και χιούμορ που οκ... αν κρίνω από την ανταπόκριση στο μαγαζί, δεν γουστάρει τελικά και πολύς κόσμος, εγώ όμως απόλαυσα και απολαμβάνω ακόμη. Και όπως και να έχει, μπορεί να μην είναι η πιο εμπνευσμένη σειρά, αλλά είναι αστεία και παίρνει τον εαυτό της όσο σοβαρά πρέπει!
Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο imdb.

Προτενόμενο ανεπιφύλακτα!!!! (Απλά πρέπει να ξεπεράσετε τα πρώτα επεισόδια και να εγκλιματιστείτε με το ύφος της σειράς. Από εκεί και πέρα κάθε επεισόδιο είναι και λίγο πιο απολαυστικό, και όσο περνάει ο καιρός οι δημιουργοί του γράφουν με όλο και μεγαλύτερο κέφι.)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις τηλεοπτικές σου επιλογές, ρίξε μια ματιά και στο Dexter....
Θα με θυμηθείς!

Lote Alcarin είπε...

Αγαπητέ emperistatomene(:)) βρίσκομαι ήδη στα μέσα της δεύτερης season! Χαίρομαι που συμφωνούμε τόσο πολύ! Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Να μην στο παίξω και επίπεδος (με επίπεδο δηλ. ) τσάμπα...
Το Earl το είδα περιστασιακά, δεν έχω χρόνο να τα δω όλα!
Για το Dexter πάντως τι να πρωτοπείς; Μαγεία!