25.10.07

Infowar - ΣΚΑΙ

Νέα εκπομπή στο ΣΚΑΙ, κάθε Τρίτη στις 23:00.
Επικαιρότητα με μουσική επένδυση σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία διαφορετική οπτική γωνία για ενημέρωση. Δεν βλάπτει :P Δείτε το, γιατί... δεν βαρεθήκατε μια από τα ίδια? Καιρός για άλλα, για πιο νεανική ματιά και νέο βλέμμα!


Παρουσιάζει ο Άρης Χατζηστεφάνου, ο οποίος ενώ είναι στην ηλικία μου, της γειτονιάς μου, είμασταν φίλοι στο Λύκειο, κ.ο.κ., έχει καταφέρει μέχρι τα 30 του να δουλέψει ως ανταποκριτής σε BBC, να ταξιδέψει παντού, να δει εικόνες που εμείς μόνο στη φαντασία μας περιμένουμε ή τρέμουμε να δούμε, έχει γράψει ένα βιβλίο, και έχει δική του εκπομπή. Να'ναι καλά γιατί μου αναστήλωσε την πίστη πως μπορείς να τα καταφέρεις ακόμη κι αν δεν είσαι Εκαλιώτης. Γιατί αισθάνομαι λίγο αποτυχημένη?

3 σχόλια:

the navigator είπε...

Will check it out...

Ως προς τα υπόλοιπα, να κόψεις άμεσα κάθε τέτοια σκέψεις...

είναι μεγάλη παγίδα...

Lote Alcarin είπε...

Άσε, ξέρω... Δεν ήταν και πολύ σοβαρές. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Άρη. Σύμμετέχει και άλλο ένα φιλαράκι και πραγματικά είναι super που τα κατάφεραν, γιατί δούλεψαν πολύ για αυτό. Αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού...έχω μια απορία...

Dawkinson είπε...

δε βλέπω τηλεόραση, καλή μου...τώρα, για το φιλαράκι, να χαίρεσαι, αλλά τίποτα απ' όλα αυτά δεν τον κάνει καλύτερο από εσένα. μη μασάς mainstream χορταρικά. είσαι μια χαρά. το λέει και το όνομά σου. :)