22.10.07

Ουφ.....




Είπα κι εγώ να ξαναφήσω το συγγραφικό μου ταλέντο να ξεδιπλωθεί. Είπα να αποτινάξω τη μαυρίλα του προηγούμενου βλογιού μου και να γίνω η Πολυάννα με νέο σχεδιασμό, κάτι σα Ρόμποκοπ/Αρναούτογλου δηλαδίς. Αντ'αυτού, με βλέπω να τραγουδάω φάλτσα στα ξενυχτάδικα, γιατί τέτοιες ώρες ούτε η Βανδή δεν τις κάνει. Έρχονται στο σπίτι και με ρωτάνε τι έπαθα και είμαι ξύπνια 6 η ώρα το πρωί, κι εγώ τι πρέπει να απαντήσω? Ερωτεύομαι πάλι το Photoshop? Τέλος πάντων, καλώς σας βρήκα πάλι, έχω σκεφτεί μπόλικα πραγματάκι να γράψω, και δεν είμαι σίγουρη για τίποτα, όπως πάντα άλλωστε:P Σας στέλνω τη φάτσα μου με πειραματισμούς γραφιστικούς, αν και κόπια από έμπνευση άλλου, και μάτια από πρόσωπο άλλης! Καλά μου ξενύχτια!

8 σχόλια:

the navigator είπε...

Εγώ είμαι καινούριος, αλλά...

καλή ξαν-αρχή !

Lote Alcarin είπε...

Παλιό βλόγι, νέα αρχή, νέος κόσμος, καλως μας βρήκες!:P

maxim glendower είπε...

καλορίζικο!

spirosvii είπε...

Υποκλίνομαι! Θέλω μαθήματα photoshop. Έχω κάνει τα μαθήματα από το dpgr.gr

Χάρηκα για την γνωριμία

Ανώνυμος είπε...

Βρε-βρε-βρε! Ξανα-καλως την κι ας αργησε! Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω καινούρια και αλλαγμένη. Εξέλιξη!

Lote Alcarin είπε...

maxim@ να σαι καλά, το ίδιο είναι, αλλά με άλλη μουτσούνα:P

spirosvii@ μη υποκλίνεσαι, είναι όλα μια μεγάλη ψευτιά! Αν ακολουθήσεις οδηγίες από έτοιμα dvdακια, το Photoshop είναι τρελά εφετζίδικο για τους πάντες. Το original είναι δύσκολο, και να μπορείς να δημιουργείς μόνος σου. Απλά θέλει να ασχολείσαι. Είναι θεικό πρόγραμμα.

frost@ Να'σαι καλά! Μου έλειψαν πολύ οι συζητήσεις μας οι μακροσκελείς στο μαγαζί. Ελπίζω να περνάς καλά!!!

helorus είπε...

Καλη η φωτό. Τι χρώμα μάτια στο original?

Lote Alcarin είπε...

helorus@ σκατουλί σκούρα, προς μαύρα. Αν δεις βιντεάκι Kung Flakes θα δεις την άπλετη αλήθεια... Μήπως να κρατήσω το weird skin τελικά???? Άσε,... που καιρός για βαψίματα...