13.4.07

Ο μικρός πράσινος κύκλος

Ο Γιάννης πολύ ερωτευμένος, τα είχε εδώ και τρία χρόνια με μια πολύ όμορφη κοπέλα που την έλεγαν Αλεξάνδρα και δεν είχε επιδιώξει ποτέ να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Μια μέρα αρχίζει να τη χαϊδεύει με πάθος, της βγάζει όλα τα ρούχα, αλλά λίγο πρίν έρθει σε επαφή μαζί της, αυτή ζητάει συγνώμη λέγοντας του ότι θα το έκανε μόνο μετά το γάμο, αλλά απο τη στιγμή που ήταν παντρεμένοι θα έκανε τα πάντα μαζί του ακόμα και το "μικρό πράσινο κύκλο". Σε πλήρη σύγχυση ο Γιάννης, τηλεφωνεί στη Τζοάννα (με την οποία είχε κάποιες περιπετειούλες). Πηγαίνει στο διαμέρισμα της και της ζητάει να κάνει "το μικρό πράσινο κύκλο".Η Τζοάννα κατατρομαγμένη, αρχίζει να ουρλιάζει ότι είναι ΚΥΡΙΑ και ότι δε θα της περνούσε ποτέ απ'το μυαλό να κάνει κάτι τόσο ποταπό και τον διατάζει να φύγει αμέσως απ'το σπίτι της και να την ξεχάσει μια για πάντα. Ακόμα πιο μπερδεμένος,ο Γιάννης αποφασίζει να πάει σε ένα μπουρδέλο. Διαλέγει μια όμορφη κοπέλα, πηγαίνει στο δωμάτιο μαζί της και την ρωτάει αν κάνει τα πάντα. Εκείνη απαντά ότι τα κάνει όλα για το χρήμα. Ο Γιάννης λοιπόν της ζητάει να κάνει το "μικρό πράσινο κύκλο". Η κοπέλα, επαγγελματίας πόρνη, του απαντά ότι το επάγγελμα της μπορεί να είναι χυδαίο, ωστόσο έχει και όρια και αρχίζει να τον χτυπάει. Ο υπαύθυνος, ακούγοντας τον πανικό που γινόταςν στο δωμάτιο, ανοίγει με μια κλωτσιά την πόρτα και ρωτάει τι συμβαίνει. Ο γιάννης, πιο μπερδεμένος απο ποτέ, του εξηγεί ότι το μόνο που είχε ζητήσει απ'την κοπέλα ήταν να κάνει "το μικρό πράσινο κύκλο" μαζί του. Με το που το ακούει αυτό ο υπεύθυνος, τον πετάει έξω απ'το μπουρδέλο με τις κλωτσιές και του λέει να μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του στη γειτονιά. Κοντεύοντας να τρελαθεί εντελώς, ο Γιάννης πάει και βρίσκει το Φίλιππα (έναν ομοφυλόφιλο φίλο του) μπας και τον διαφωτίσει. Τον συναντάει λοιπόν στο κομμωτήριο του, χαιρετιούνται εγκάρδια και ο Φίλλιπας του λέει ότι είναι έτοιμος να περάσει τη νύχτα μαζί του.. Πηγαίνουν σ'ένα ξενοδοχείο και ο Γιάννης του προτείνει να κάνουν το "μικρό > πράσινο κύκλο". Ο Φίλιππος ακούγοντας την πρόταση αυτή παίρνει ένα ψαλίδι και ορμάει στο Γιάννη φωνάζοντας του ότι είναι ανώμαλος, ότι δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή του και τον πετάει έξω. Ο Γιάννης νευρικός και στα όρια της τρέλας πάει να βρεί την Αλεξάνδρα (τη μνηστή του) και της ζητάει να παντρευτούν αμέσως και να κάνουν αμέσως το "μικρό πράσινο κύκλο". Η Αλεξάνδρα δέχεται και τρισευτυχισμένη του υπόσχεται ότι θα έκαναν το "μικρό πράσινο κύκλο" όσες φορές ήθελε. Παντρεύονται...και φεύγουν για μήνα του μέλιτος. Ο Γιάννης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και θέλει να διακόψει το ταξίδι για να κάνει αυτό το "μικρό πράσινο κύκλο"... χαμένος όπως ήταν λοιπόν μες στις σκέψεις του, αποσπάται η προσοχή του απ'το δρόμο και ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο. Η Αλεξάνδρα πεθαίνει ακαριαία. Ο Γιάννης ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι είναι "Ο μικρός πράσινος κύκλος" .

Αυτό το e-mail Μου το έστειλε σήμερα ένας φίλος. Αισθάνθηκα πολύ κορόιδο που έχασα το χρόνο μου, και αποφάσισα κι εγώ όπως και αυτός να το πληρώσει και κάποιος άλλος! Μου χα χα χα χα (μοχθηρός γέλωτας).
Ελπίζω να μου το συγχωρέσετε. (Βασικά νομίζω πως το διασκέδασα και λίγο):p

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ από δω! Νόμιζα κι εγώ πως θα μάθαινα τίποτις καινούργιο! :P
Bad bad Lote!

elda είπε...

Εγώ ξέρω το μεγάλο κόκκινο τετράγωνο...
Δεν ήξερα ότι υπάρχει και μικρός πράσινος κύκλος!!! ;)

Lote Alcarin είπε...

Χω. Άσε μας φτάνει ο κύκλος μόνος του! Δεν αντέχω άλλη απογοήτευση. Άσε που με πιάνει και η ίντριγκα στα δίχτυα της και αναρωτιέμαι ακόμα τι μπορεί να ήταν ο βλάκας ο κύκλος!

celsius33 είπε...

Εγώ νομίζω ότι είναι μια θαυμάσια ιστορία , μ άρεσε πολύ που τη διάβασα . Πρωτότυπη ανοιχτή σε ερμηνείες. Μ αρέσει η περιέργεια του Γιάννη πάντως

Lote Alcarin είπε...

Ax! Να'σαι καλά celcius33. Μου έφυγε το βάρος της ενοχής:P