7.5.07

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κακία μην πεις!

Είδες ο Βάζελος; Δεν πρόλαβα να χαρώ το προηγούμενο ποστ...
Εκεί που κλείνει ένα παράθυρο, άνοιξε πόρτα τεραστίων. Μπράβο του... (Γκρρρ... το σιχαίνομαι σαν γαύρος, αλλά μπράβο τους!)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνονται αυτά. Αν είμαστε σοβαροί, οι επιτυχίες του αντιπάλου πρέπει να μας΄βάζουν στην πρίζα.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

δεν το λες με την καρδιά σου, όμως...

Lote Alcarin είπε...

Χμ... Όχι μωρέ... :P Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να μην τους παραδεχτώ. Αν ήθελα ας το είχα κάνει κι εγώ... Απλά ξέρεις πάντα είναι πιο δύσκολο να συγχαρείς τον άλλο όταν δεν τον υποστηρίζεις( στα ποδοσφαιρικά ιδιαίτερα). Γιατί πράσινο-κόκκινο μπορεί να είναι συμπληρωματικά χρώματα, όσον αφορά την μπάλα όμως, είναι τουλάχιστον αντίθετα .Άντε λοιπόν, μπράβο σας (και με χαμόγελο:P)

maxim glendower είπε...

Ένα θα σου πω. Την τελευταία αγωνιστική παίζει ο παο με την κέρκυρα. Αν δεν κερδίσει η κέρκυρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσει κατηγοριά. Αλλά επείδη εσύ είσαι ολυμπιακός μην στεναχωριέσαι εκείνος το πήρε το πρωτάθλημα οι στεναχώριες για τον ολυμπιακό από Σεπτέμβρη πάλι. Μετράει για ένα αυτό ή να αλλάξω την πρώτη πρόταση;

Lote Alcarin είπε...

Άφησε την ως έχει. Όσο για το παιχνίδι, ελπίζω ότι η Κέρκυρα θα σταθεί στο ύψος της (πολύ βορειοδυτικά δηλαδή) και θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Μπορεί να έχει χάσει πολλά παιχνίδια και να ασανσεριάζεται μεταξύ κατηγοριών, αλλάααααα... όλα κι όλα. Τον Παναθηναικό ξέρει να τον κερδίζει! (Keep your fingers crossed)

Pythagoras είπε...

Αρκετά ετεροχρονισμένα αλλά θα τα πω γιατί θα σκάσω.

Αν και κόκκινος χάρηκα πολύ που το πήρε ο Παναθηναϊκός γιατί - θέλω να πιστεύω - η κατάκτηση αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το ελληνικό Basket. Και χάρηκα διπλά που οι ισπανικές ομάδες δεν έφτασαν στον τελικό.

~> Ακολουθεί χολή υψηλής οξύτητας <~
Πολλά μας τα είχα κάνει και οι Ισπανοί. Μας πήραν το Mundobasket μπράβο τους. Αλλά η αλαζονεία τους δεν έχει όρια. OK πέτυχε το κόλπο τους με την ULEB και ναι ok έχουν και τον Bartolomeu να κάνει κουμάντο. Αλλά πως την είδαν που θελαν και ισπανικό τελικό;; Οι ελληνικές ομάδες γιατί ήταν καταδικασμένες τόσα χρονιά να αλληλοσπαράζονται κάθε φορά στα ημιτελικά με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τις πιθανότητες για το κύπελλο;;

Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να το πάρει και του χρόνου!!!
Θυμίζω ότι το 2008 το Final4 γίνεται στην Ισπανία.

Lote Alcarin είπε...

@pythagora καλά τα είπες. Παρ' ότι αισθάνομαι μια χ έλξη προς Ισπανούς και είμαι κι εγώ από τα γεννοφάσκια μου κόκκινη )με στιγμές κίτρινου, δηλαδή μάλλον πορτοκαλι) μακάρι να βρεθεί του χρόνου πάλι μια ελληνική ομάδα να τους δείξει τι πάει να πει ελληνικό spanking.. Και αν είναι να τους το δείξουμε κυριολεκτικά, ευχαρίστως να συμμετάσχω κι εγώ!!! (xixi)